A csodafegyver neve: "Spanx", amit külföldön szinte minden híresség használ.
Itt a tavasz és a ruhácskák hossza rövidül, a testhez simuló nadrágokat már nem fedi el jótékonyan a kabát, vagy a hosszú pulóver.
 

Kedvenc nagyibugyis jelenet: Bridget Jones Diary, plusz bónusz képként, Hugh Grant által dedikált nagyibugyi fotó:

 

 

 

 

 

 

 

A Spanx csaknem 10 éve hódít a sztárok körében, folyamatos "villantásokkal" bizonyítva, bizony ők is emberek, és nem teljesen tökéletes alakkal áldotta meg Őket a Teremtő.
Minden egyes problémás területre kifejlesztettek már ilyen alsóneműt, a popsira, hasra, angyalkarra, narancsbőrös combra....
Szerencsére ezt az új generációs alakformáló alsóneműt, már nem olyan erős gumis anyagból készítették, amiben az ember lánya alig kap szuszt, humánusabbak lettek.
Már nem lángvágó segítségével kell levenni, de a "főrandira" nem ajánlott, hiszen, ha ebben a cuccban látna meg a nagy Ő, szerintem lankadtan távozna...

Andrew Christian tervezése, 22,50 USD

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ééééés, kik használnak ilyet???Victoria Beckham, Jessica Alba, Eva Parker Longoria, Katie Holmes ( minek, miért, hova?), bár vannak akik (elnézést) emésztési problémákkal küzdenek, így a gyomor és/vagy a has evés vagy izgalom miatt felpuffadtabb, ezért van az, hogy sokszor téves diagnózist állítanak fel a nőkről(biztos babát vár).

                                                        Kate Hudson

 

Beyonce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eva Longoria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Katy Perry;&;           Gemma Arterton, Bond lány

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katie Holmes                            Jessica Alba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Persze, van ahol a Spanx sem segít...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pompadour.blog.hu/api/trackback/id/tr701073890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása